فرش، به عنوان یک کالای اصیل ایرانی که برای بسیاری از ما ایرانی ها جایگاه ویژه ای دارد اهمیت دو چندان دارد و در هنگام خرید آن بایستی به نکات بسیاری توجه نمود. طبیعتا همه ما دوست داریم که کالایی را با قیمت مناسب و کیفیت بالا خریداری کنیم ولی متاسفانه همیشه این مهم حاصل نمی شود! پس به نظر می رسد بهتر است که فاکتورهای تاثیرگذار روی قیمت کالاها را بشناسیم تا بتوانیم ضمن خرید کالایی با قیمت مناسب، از کیفیت مناسب آن نیز بهره مند شویم .
ما در این مقاله سعی کرده ایم، مهم ترین فاکتورهای اثرگذار بر قیمت فرش ماشینی و همچنین آخرین لیست قیمت فرش ماشینی را باهم بررسی کنیم تا بتوانیم بهترین خرید را داشته باشیم.
قیمت فرش ماشینی به عوامل متعددی وابسته است.که ما در این قسمت سعی میکنیم مهمترین آنها را با هم بررسی کنیم.
یکی از اولین و مهم ترین فاکتورهای اثرگذار بر قیمت فرش، الیاف به کار رفته در آن است.مثلا الیاف طبیعی جزوگرانترین فرش ها محسوب می شوند که البته معمولا فقط در فرش های ماشینی به کار برده می شوند.
در مقابل، در فرش های ماشینی از الیاف مصنوعی برای بافت فرش استفاده می کنند که باعث کاهش قیمت فرش می شود.این الیاف از مواد نفتی تولید می شوند و انواع مختلفی دارند که معروف ترین آن ها: پلی گرویلین، پلی استر، نایلون و اکریلیک می باشد.
گرانترین و مرغوب ترین الیاف مصنوعی، اکریلیک هستند که هر چند درصد اکریلیک به کار رفته در فرش بیشتر باشد، آن فرش مرغوب تر و در نتیجه گرانتر است و ارزان ترین و بی کیفیت ترین الیاف مصنوعی نیز، ویسکوز نام دارد.
برای مشاهده فرش 1200 شانه اکریلیک روی عنوان آن کلیک کنید.
البته دقت کنید که تشخیص جنس الیاف، برای کسانی که تخصصی در این زمینه ندارند، کار راحتی نیست به همین دلیل سعی کنید از فروشگاهی خرید کنید که به آن اعتماد دارید.
یکی دیگر از مهمترین عوامل تاثیرگذار بر قیمت فرش، تراکم است .
تراکم به دو دسته طولی و عرضی تقسیم می شود که به تعداد گره های موجود در طول فرش، تراکم طولی و تعداد گره های موجود در یک متر از عرض فرش، تراکم عرضی یا شانه می گویند.
در واقع هرچه تراکم بیشتر باشد، یعنی فاصله بین نخ های بکار رفته در فرش کمتر است و فرش اصطلاحا توپر تر خواهد بود .
مزیت فرش های با تراکم بالا این است که طرح ها و نقش های فرش به وضوح قابل مشاهده است و معمولا طول عمر بسیار بالایی دارند اما طبیعتا قیمت آن ها نیز بالاتر است.
تراکم طولی و تراکم عرضی که معمولا به ترتیب با نام های تراکم و شانه فرش شناخته می شوند، معمولا جزو اولین و مهم ترین اطلاعاتی هستند که فروشنده در اختیار شما می گذارد.
یکی از مهم ترین فاکتورهای تعیین قیمت فرش ماشینی، شرکت تولید کننده آن است.
به طور مثال اگر شما فرشی را از شرکتی گمنام یا تازه کار تهیه کنید، طبیعتا هزینه کمتری نسبت به شرکت های به نام و با اصالت این حوزه خواهید کرد.
برندهای تولید کننده فرش ماشینی در ایران کم نیستند که ما در این قسمت به برخی از آن ها اشاره می کنیم:
فرش قیطران، فرش مشهد، فرش عالی مقام، فرش محتشم، فرش مهدیان، فرش فرهی، قالی سلیمان و...
لازم به ذکر است که دکتر فرش، نمایندگی رسمی فرش قیطران است و از این جهت شما می توانید با خیالی راحت اقدام به خرید انواع فرش های ماشینی از این فروشگاه اینترنتی فرش نمایید.
تشخیص شانه فرش بسیار راحت است!فقط کافیست فرش را برگردانید و در پشت فرش، یک سانتی متر از عرض آن را جدا کنید.حالا شروع کنید به تعداد گره های موجود در این قسمت.
اگر تعداد گره ها 7 عدد باشد، فرش 700 شانه است.
اگر تعداد گره ها 12عدد باشد، فرش 1200شانه است.
اگر تعداد گره ها 15عدد باشد، فرش 1500شانه است.
برای تشخیص تراکم کافیست همین کار را در طول فرش انجام دهید ولی باید عدد نهایی را در عدد 3 ضرب کنید.
اگر همچنان در انتخاب شانه و تراکم فرش سوالی دارید، ویدئوی فرش چند شانه بخریم؟ را در وبلاگ دکتر فرش ببینید.
دکتر فرش نیز به عنوان نمایندگی فرش قیطران با بسیاری از این برندها، همکاری دارد و تنوع بسیار زیادی از محصولات آنها را می توانید در دکتر فرش مشاهده بفرمائید.
دکتر فرش به منظور جلب رضایت مشتریان خود، امکان خرید فرش اقساطی بدون چک را برای کاربران دکترفرش فراهم کرده است.
در این روش شما می توانید بدون نیاز به چک و حتی ضامن و فقط با داشتن سفته، اقدام به خرید فرش اقساطی نمایید.
خرید فرش به صورت اقساطی برای تمامی محصولات دکتر فرش به راحتی امکان پذیر است. پس شما می توانید فرش های ماشینی را به صورت اقساطی خریداری نمایید.
لازم به ذکر است، سقف این تسهیلات که با همکاری دکترفرش و بانک آینده برای شما عزیزان در نظر گرفته شده است، حداکثر 20 میلیون تومان است.
برای کسب اطلاعات بیشتر، به صفحه خرید فرش اقساطی مراجعه فرمایید.